Medicijnplanten

Het werken met medicijnplanten kan je met zevenmijlslaarzen verder op je pad helpen. Een sessie met medicijnplanten wordt reizen genoemd omdat je op reis gaat in je lichaam en geest. Een reis waarvan je nooit zult weten waar deze naar toe zal gaan. Reizen is niet voor iedereen geschikt, je zult reizen door gebieden die niet altijd als prettig aanvoelen en tot grote verwarring kunnen leiden. Gereedschappen als meditatie en vormen van ademhalingtechnieken kunnen je enorm bijstaan om tot onvoorwaardelijke overgave te komen. Overgave aan het proces wat in gang gezet wordt door de plant. Gevoelens worden uitvergroot, angst, boosheid, verdriet, eenzaamheid maar ook geluk, ontroering en plezier. Een reis met een medicijnplant is altijd intens. Toch zijn het juist deze intense momenten waar de meeste heling te halen valt. Laag voor laag wordt je ontdaan van alles wie en wat je denkt te zijn tot je bij je echte kern terecht komt. Een reis met een medicijnplant kan letterlijk in een paar uur je hele leven veranderen. Niet zo zeer omdat de plant de problemen voor je oplost maar veel meer dat je visie over jezelf en je leven verandert. Na de reis begint het echte werk, het is aan jezelf wat je doet met de opgedane inzichten. Het vraagt effort van de reiziger om te integreren en de opgedane inzichten in het leven te gaan zetten.

” Since my ceremony, I feel more connected with my body, more grounded, more able to feel and understand my emotions and emotional responses. The way I think is radically altered. My boundaries are clearer to me. I have a love, value and respect for myself that I haven’t experienced before. ”

Evelyn

Werkwijze:

Bij Corelistic 4mation wordt op basis van individuele begeleding gewerkt met medicijnplanten om dit krachtige proces in veilige banen te leiden en volledig af te stemmen op ieders individuele behoeften. Uitsluitend met San Pedro worden kleinschalige samenkomsten georganiseerd voor maximaal 4 personen zodat er veel aandacht is voor ieders persoonlijke processen.

Om de veiligheid van de reiziger te garanderen vindt een uitgebreide screening plaats waar in samenspraak wordt bepaald welke medicijnplant het beste voor jou van toepassing is.