Veiligheid en medicijnplanten

Sinds 2010 begeleid ik ceremonies met medicijnplanten waarvoor ik een speciale training onderging. De eerste jaren onder supervisie tijdens groep ceremonies variƫrend van 6 tot wel 50 deelnemers. Vanaf de allereerste ceremonie is het belang telkens weer onderstreept van veiligheid en medicijnplanten. Deze veiligheid is terug te vinden bij alle individuele ceremonies van Corelistic 4mation sinds 2016.

Dit heeft een schat aan ervaring opgeleverd samen met de vele reizen die ik zelf mocht maken. Hierdoor is goed in te schatten waar de reiziger zich bevind tijdens de reis. Als persoon wil ik jou zo veel mogelijk bekrachtigen in wie en wat je bent. Als het even niet lukt om dit zelf te doen gedurende de reis ondersteun ik jou zodat je verder kunt naar een volgende fase.

Een bad trip gebeurt alleen maar als er geen deskundige begeleiding is. Je kunt dan in een spiraal van angst terecht komen die zichzelf steeds versterkt. De taak van de begeleider is om je daar uit te halen als de signalen zich aandienen. Omdat er geen rekening gehouden hoeft te worden met andere reizigers, kan ingrijpen volledig afgestemd worden op jouw persoonlijke behoeften.

Voor aanvang van de reis nemen we ruim de tijd om issues te bespreken en elkaar beter te leren kennen. Het is van wezenlijk belang dat jij voelt dat je je helemaal over kunt geven aan de lessen van de plant.

Je krijgt na inschrijving duidelijke informatie waar je rekening mee dient te houden voor degelijke veiligheid en medicijnplanten. Denk aan voedingsadvies en hoe je je zo goed mogelijk kunt voorbereiden.

maximale veiligheid en medicijnplanten