Groep ceremonies

Corelistic 4mation organiseert uitsluitend een groep ceremonie met San Pedro Huachuma. De cactus is bij uitstek geschikt voor een ceremonie met meerdere mensen. Ayahuasca en truffels zorgen voor een persoonlijke reis die je bewustzijn naar binnen richten. De cactus voorziet je van een reis die veel meer naar buiten gerichte is.

Je verbinden vanuit je eigen hartchakra met andere open hartchakra’s is misschien wel de mooiste kwaliteit van de San Pedro. Communicatie vanuit het gevoel zonder tussenkomst van onze denkende geest. Je zelf laten zien en om de ander op gelijkwaardig niveau toe te laten is op zichzelf al helend. Verbinding, openheid, focus en vooral dankbaarheid zijn sleutelwoorden die nagenoeg iedereen ervaart. Tijdens de ceremonie worden in afstemming elementen ingebracht die hierop gericht zijn. De uitnodiging is om je te laten raken. Te realiseren dat er zo veel is om dankbaar voor te zijn maar waar we in ons drukke dagelijkse leven maar al te makkelijk aan voorbij gaan.

Kleine setting groep ceremonie San Pedro

De groep ceremonie San Pedro Huachuma wordt gedaan op een fijne rustige plek waar we de beschikking hebben over een Mongoolse tent, yurt of ger genaamd. Een San Pedro ceremonie is onlosmakelijk verbonden met vuur. In de yurt staat een houtkachel en buiten de yurt hebben we de mogelijkheid om rond een vuur te zitten. Vuur speelt een belangrijke rol tijdens de ceremonie. Alles wat je kwijt wilt geef je aan het vuur zodat het letterlijk in rook opgaat. Grootvader vuur helpt je, heeft altijd een luisterend oor, verwijdert kou en vervangt dit voor warmte zodat je energie optimaal kan gaan stromen.

We zijn met elkaar en samen zorgen we voor de veilige basis van waaruit we onszelf en elkaar mogen helen.

Groep ceremonies met ayahuasca of psilocybine truffels zijn mogelijk als besloten ceremonie op maat met een eigen groepje mensen. Stuur een bericht naar info@corelistic4mation.nl voor verdere informatie.

groep ceremonie San Pedro Huachuma in een yurt