Welkom

bij Corelistic 4mation medicijnplanten

Welkom op de site van Corelistic 4mation medicijnplanten. Als je op zoek bent naar hoe je in contact kunt komen met jouw kern, jouw core, jouw diepste “zijn” dan zit je hier goed. De missie van Corelistic 4mation is om jou terug te brengen naar je gevoel.

Door onze vorm van scholing zijn we in ons hoofd terecht gekomen. Helaas is daarmee het contact met ons lichaam sterk afgenomen, veel signalen uitgezonden door ons lichaam gaan aan ons voorbij. Signalen als waarschuwing dat er iets niet goed is in ons systeem wat zowel fysiek, mentaal of energetisch kan zijn. Zouden we wel iets doen dan kunnen vaak preventieve maatregelen de opgelopen verstoring helpen om niet uit te groeien tot een ziekte.


Hoe eerder we bewust worden van verstoringen van onze natuurlijke balans, hoe sneller en makkelijker dat te herstellen is. Om dit te bereiken is het nodig ons bewustzijn te gaan verruimen, de drempel te verlagen van alles wat we waarnemen met onze zintuigen. Hiervoor zijn talloze methodieken ontwikkeld, afhankelijk van persoonlijke voorkeur en behoefte is het soms een zoektocht naar de methode die het beste bij jou aansluit. Om die zoektocht drastisch te verkorten en je een kickstart te geven, kan het werken met medicijnplanten een oplossing zijn. Mogelijk heb je aan één sessie genoeg, voor sommigen kan het een way of life worden en ontvouwt zich een pad op weg om het maximaal haalbare uit het leven te gaan halen.

“It was a major initiation for me and it was strengthening me on different levels of perception. Confirming what I knew but never experienced before, and stretching me to open up and integrate much more than I would possibly capable of without being in the altered states. Making sense of who I am and my roots, and why I am here today doing what I am doing.”

Milena

Wat zijn medicijnplanten?

Zoals het woord al zegt zijn dit planten die gebruikt worden als medicijn. De medicijnplanten die bij Corelistic 4mation ingezet worden richten zich op op een tijdelijke verandering van bewustzijn. Na het ondergaan van vele sessies met allerlei verschillende planten, zijn een drietal geselecteerd elk met eigen unieke eigenschappen: