Ayahuasca en San Pedro

ayahuasca en San Pedro

Het Heilige Huwelijk Ayahuasca en San Pedro Huachuma

De combinatie van ayahuasca en San Pedro Huachuma de dag erna wordt gezien als een heilig huwelijk. De grootvader na één of meerdere reizen met de grootmoeder is een combinatie die tegenwoordig zelfs in menig retreat centre in de Amazone wordt toegepast. San Pedro Huachuma is geen inheemse plant die groeit in de Amazone, deze groeit op een hoogte van 2000 tot 3000 meter. Dat de Amazone bewoners de San Pedro cactus hebben omarmd geeft aan wat een bijzondere kwaliteit zij daar in herkennen.

Ayahuasca

Ayahuasca werkt in op je spirituele kant, voorziet je van inzichten over je Zelf en het universum. Het komt nog wel eens voor dat reizigers wat lastig landen na een reis met ayahuasca. Een diepe ayahuasca ervaring kan overweldigend zijn. Daarna valt het niet altijd mee om een nieuwe balans te vinden tussen het hemelse en het aardse. De opgedane inzichten geven vaak aanleiding om dingen anders te willen gaan doen.  Niet zelden blijft het antwoord schuldig op de vraag “maar hoe dan?”

San Pedro Huachuma

De mannelijke kwaliteit van de San Pedro Huachuma brengt je terug op aarde. De cactus is in staat je praktische antwoorden te geven op die vraag. Vanuit de rust en zachtheid waar San Pedro Huachuma je mee voorziet, blijkt het antwoord vaak al in je systeem aanwezig te zijn. Het vraagt van jou als reiziger dat je daar wat moeite instopt. Door je focus te richten op je vraag en te gaan voelen waar je natuurlijke energie heen wil stromen. Het lichaam weet wat het beste bij jou past en geeft dat aan zolang je er maar niet over gaat nadenken. Met de hulp van San Pedro Huachuma is het niet zo moeilijk om die gedachtestroom tot stilstand te brengen. Concentratie, meditatie, contemplatie….. Je kunt eruit ontwaken en ontdekken dat je zelf die wereld hebt gecreëerd en kunt veranderen op jouw manier.

San Pedro en ayahuasca

Het hele traject van het integreren van de ayahuasca reis verloopt makkelijker en meer solide door mee te gaan in het Heilige Huwelijk: Ayahuasca en San Pedro Huachuma.

Om die reden is er een speciaal tarief voor de reizigers die deze pelgrimstocht aan willen gaan.