Ayahuasca individueel

De basis voor het gebruik van ayahuasca individueel (en analogen) bij Corelistic4mation is de setting waarin de ceremonie plaats vind. Deze is gericht om contact te maken met je eigen essentie. Het gevolg is om je van daaruit te helen zodat de kwaliteit van leven verbetert.

Ayahuasca  is een woord wat uit de Quechua taal komt , een inheemse taal die in verschillende landen van Zuid Amerika gesproken wordt. Ayahuasca verwijst oorspronkelijk naar de liaan Banisteriopsis Caapi. Tegenwoordig is ayahuasca bekend geworden als verzamelnaam voor het drankje of de thee. Het drankje bevat naast de liaan (of een andere MAO remmer) een plant die DMT bevat wat voor de visioenen zorgt. Zonder de MAO remmer zouden we geen visioenen waar kunnen nemen.

Bij Corelistic4mation wordt gebruik gemaakt van verschillende planten om de effecten van ayahuasca en analogen op te roepen.

Ayahuasca behoort tot de groep van entheogenen. Vrij vertaalt betekent dit “de god in jezelf oproepen”  oftewel  een middel wat er voor zorgt dat je je (weer) gaat verbinden met je eigen goddelijke essentie.

Effecten

Ayahuasca wordt gezien als vrouwelijk en is een strenge lerares. Of je nu wilt of niet ze neemt je mee naar plekken waar je naar toe moet gaan om te leren. Dit kan op mentaal gebied maar ook op lichamelijk gebied zijn. Niet altijd maar vaak moet er fysiek wat opgeruimd worden, energie die je niet meer dient verlaat het lichaam op diverse manieren. Dit kan zijn door over te geven, zweten, diarree of huilen. Een intense reiniging noodzakelijk om dichter bij jouw core te komen.

Veel mensen zien allerlei veelkleurige beelden wat tot inzichten leid hoe je leven anders vorm te gaan geven. Helen van energie(cystes) nog altijd verbonden met oude wonden . Het medicijn werkt nog vele weken door na de reis, laat je steeds weer zien en voelen wat aandacht nodig heeft.

Onvoorwaardelijke overgave en absoluut vertrouwen wordt van je verlangd als je met deze medicijnplant wilt gaan werken. Ayahuasca kan als zeer overweldigend ervaren worden! Samen kijken we zorgvuldig of je daar klaar voor bent. Daarnaast wordt van je gevraagd om minimaal 3 dagen van tevoren een dieet te volgen.

Veiligheid

Bas heeft sinds 2010 een zeer uitgebreide ervaring opgebouwd als ayahuasca begeleider. voor verschillende landelijke organisaties met groepen variërend tussen de 2 en 60 deelnemers. Maar zijn passie is om zich volledig in te zetten voor ayahuasca individueel reizigers om de ceremonie en begeleiding volledig af te stemmen op elke individuele behoefte. In de loop der jaren hebben reizigers afkomstig uit allerlei landen, zo ver als Australië, hun weg gevonden naar deze meesterplant en de betrokken begeleiding van Bas.