Na en voor de reis

Na de reis is het belangrijk dat je de tijd neemt om te rusten en geen afspraken hebt. De plant werkt nog een tijdje door op een niveau wat niet actief waarneembaar is zoals tijdens de reis. Met name bij ayahuasca kan dit meerdere weken tot maanden in beslag nemen. De eerste dagen na de reis staan veel mensen emotioneel nog erg open en valt het vaak zwaar de draad van het “gewone” leven weer op te pakken. Gun je die tijd om te wennen aan je nieuwe zelf, te verwerken wat er aan het licht is gekomen en je af te vragen hoe je vanaf nu verder gaat. Veranderingen in gevoel- en denkgewoontes zullen je bewustzijn blijvend kunnen verruimen. Dit kan weer leiden tot aanpassing van allerlei leefpatronen die je gezondheid op de verschillende lagen van je “zijn” een positieve impuls kunnen geven.

Corelistic 4mation werkt samen met een partij die zich als professional richt op een degelijke integratie en voorbereiding. Stap voor stap wordt je tijdens meerdere sessies begeleid om alles een plekje te geven, zie onderstaande:

Eyal Beker begeleid je na en voor de reis.

Mijn naam is Eyal Beker, integratiebegeleider bij Sent-i Trauma Release & integratie. In mijn praktijk begeleid ik deelnemers met het bepalen van de juiste intentie voor en de integratie na psychedelica ceremonies. Van intentie naar integratie.

Voor de ceremonie heb je een sessie met mij waarin je begeleidt wordt in het verdiepen van jouw intentie voor de ceremonie. Hoe concreter de intentie, hoe groter het effect van de ceremonie. In deze sessie (van een uur) zal je beschrijven wat jouw intentie is. Door er dieper op in te gaan komen in deze sessie gerelateerde onbewuste gevoelens, gedachten, patronen, etc. naar boven, waar jij zelf nog niet aan hebt gedacht. Dit versterkt jouw intentie.

Na de ceremonie wordt je begeleidt bij het integreren van de verkregen inzichten tijdens de ceremonie. In een ceremonie gebeurt veel in jouw binnenwereld, wat mogelijk niet allemaal direct helder is wat je er van vindt en wat je ermee wilt. Het is enorm helpend om over de ervaringen te praten. Door te praten maak je van je binnenwereld ook je buitenwereld. Je maakt concreet wat je hebt gevoeld en ervaren. Daarnaast is het belangrijk om (nieuwe) acties en gedragingen in de buitenwereld op te stellen om de verkregen inzichten toe te passen in het dagelijkse leven. Naast het praten op cognitief niveau word je door mij opnieuw begeleid naar jouw binnenwereld om opnieuw contact te maken met je onderbewuste, waar je in de ceremonie ook contact mee hebt gehad. Door hier opnieuw contact mee te maken, worden bepaalde lessen en inzichten nog helderder, op een dieper niveau, en kan je de zaken die nodig zijn ook direct aanpakken en veranderen in jouw binnenwereld. Op deze manier vindt er sneller en efficiënter integratie plaats en zet je sneller stappen in jouw proces.

Meer informatie vind je op mijn website.”

Link naar website: https://www.sent-i.nl/aanbod/psychedelica-begeleiding/